Vi vill erbjuda dig det bästa från havet.

Rökta fiskar

Rökt fisk passar perfekt på mackan och i sallader. Tillsammans med nyupptagen färskpotatis och en god sås är det en riktig höjdare till både lunch och middag. Den är dessutom lätt att laga till och fungerar lika bra kall som varm.

I vårt sortiment finns flera olika typer av fiskar som vi röker enligt traditionella recept.

Halstrad strömmingsflundra VIKT: 250 g/st INGREDIENSER: Salt, socker URSPRUNG: Sverige
Rökt sik VIKT: 300 g INGREDIENSER: Salt URSPRUNG: Sverige
Varmrökt böckling VIKT: 300 g INGREDIENSER: Salt URSPRUNG: Sverige
Varmrökt makrill VIKT: INGREDIENSER: Salt, citronpeppar URSPRUNG: Irland
Varmrökt regnbåge VIKT: 500 g INGREDIENSER: Salt URSPRUNG: Sverige
Varmrökt röding VIKT: 500 g INGREDIENSER: Salt URSPRUNG: Sverige